Fest i 48kvm festtält vid Sjöstugan för upp till 44 sittande gäster

Fest i 48kvm festtält vid Sjöstugan för upp till 32 sittande gäster

Mingel runt sjöstugan innan sittning

Mingel runt sjöstugan innan sittning

Festtält vid Sjöstugan

Sjöstugan vid Erken har ett festtält om 48 kvm som rymmer upp till 32 personer i rymlig sittning. Tältet kan kompletteras med väggar om kvällen är kylig och gasolvärmare kan hyras vid behov. Med ölbord och bänkar ryms flera gäster men även runda bord med fällstolar kan användas för något mindre sällskap (30 personer ryms i rymlig sittning runt 3 stora runda bord). De runda borden kräver duk som kan hyras separat. Levande ljus i stormlyktor får användas.

I sjöstugan finns kyl och frys,  rinnande vatten och ett enkelt kök. I anslutning till lokalen finns enkelt utedass av separettyp. Sjöstugan har en musikanläggning med högtalare riktade ut mot sjön och kraftfullare ljudsystem med bluetooth koppling för musik, mikrofon, karaoke etc finns att hyra. Kolgrilltunna och/eller stor paellapanna el muurikka med brännare finns att hyra för grillning utanför lokalen på eldsäker plats.

Jaktkapellet

Jaktkapellet

Jaktkapellet med bord, bänkar (eller stolar) för 24-32 personer

Jaktkapellet med bord, bänkar (eller stolar) för 24-32 personer

Mindre fest i Jaktkapellet

24 personer sitter bekvämt i Jaktkapellet och vill man trycka ihop sig lite går det bra att sitta upp till 32 personer runt 4 avlånga ölbord med bänkar eller fällstolar. Lokalen värms upp av infravärmare som hänger i taket. I lokalen finns tillgång till  kyl och frys samt bestick och tallrikar, glas och kaffemuggar i hårdplast. Lokalen har vatten, gasolspis med två plattor och en liten ugn. Man får också access till Slakteriet i närliggande byggnad där restaurangugn för upp till 5 standard kantiner ryms för matlagning (SCC Rational 61), kylrum och gasbrännare för större kok. I Slakteriet finns även stor diskbänk för att diska upp efter festen. Stor kolgrilltunna samt stor paellapanna el muurikka med brännare finns att hyra för grillning utanför lokalen liksom eldkorgar för en stämningsfull inramning. Ljudsystem med bluetooth koppling för musik, mikrofon, karaoke etc finns att hyra, liksom enklare restaurangfiltar om kvällen skulle bli kall.

Stallogen

Stallogen

Förberett för vigsel

Förberett för vigsel

Lite större fest på Stallogen (50-100 personer)

Lite större fest på Stallogen (50-100 personer)

Fest på Stallogen

Stallogen är ett bra alternativ för mottagning inför större festsittning på Festlogen, men fungerar också utmärkt för en fest för uppåt 100 personer. Möbler som finns att tillgå  är ölbänkar och bord för 48 personer samt runda bord och fällstolar för ytterligare 50 personer (de runda borden kräver duk som finns att hyra separat). Här har man tillgång till Kyl och frys innanför Jaktkapellet (som ligger under logen) liksom Slakteriet  i närliggande byggnad där restaurangugn för upp till 5 standard kantiner ryms för matlagning (SCC Rational 61) samt gasbrännare för större kok. I Slakteriet finns även stor diskbänk för att diska upp efter festen.

Stora kolgrilltunnor finns att hyra för grillning utanför lokalen liksom eldkorgar för en stämningsfull inramning. Ljudsystem med bluetooth koppling för musik, mikrofon, karaoke etc finns att hyra, liksom enklare restaurangfiltar om kvällen skulle bli  kall och dukar till borden. Gasolvärmare finns att hyra.

Många möjligheter ...

 

Det finns många sätt att kombinera och skräddarsy kalaset ...

Kontakta oss gärna för diskussion om vad Ni tänkt Er så hittar vi rätt lösning för just Er

Dela den här sidan